Wie zijn wij

herinner uw geliefde

Wie zijn wij?

Als kleine peuter was ik al gepassioneerd door de schrijnwerkerij van mijn grootvader waar behalve meubels ook doodskisten werden gemaakt, zowel voor volwassenen als voor jonge mensen. Al op zeer jonge leeftijd ging ik destijds mee thuis bij de familie van een overledene om rouwdoeken op te hangen.

Ik was dan ook snel oud en sterk genoeg om samen met mijn grootvader of vader overledenen op te halen in ziekenhuizen en instellingen. Gaandeweg groeide ik mee in dat wereldje van begrafenisondernemers en leerde ik stelselmatig wat het allemaal behelsde.

Als jongeling van bijna 21 jaar mocht ik in 1982 de fakkel overnemen en werd ik officieel begrafenisondernemer. Een stap in de grote wereld van ondernemen, dat zou dan ook blijken in al die jaren die daar op volgden.

Ik leerde al snel hoe ik met de familie moest omgaan, de begeleiding in de rouwperiode en het voorbereiden van de uitvaart zoals de nabestaanden of de overledene het zou gewild hebben. Sinds juni 2013 neem ik een extra uitdaging aan om mijn levensdroom in vervulling te zien gaan met de opening van een eigen aula, Nethehof gedoopt ...

Daar hoop ik nog beter van dienst te kunnen zijn om iedereen een optimale en serene service te kunnen aanbieden naar het afscheid van hun dierbare toe. Eender welke religie is welkom en mag rekenen op medewerking van onze firma.

Ik hoop nog jaren in gezondheid anderen mee te kunnen helpen bij een waardig en sereen afscheid.

Dirk Van Baelen

Herinner uw geliefden

Bekijk overlijdens

Bekijk onze overlijdens door te klikken op onderstaande knop.

Overlijdens Contacteer ons