Aula Nethehof

today, tomorrow and beyond.

Aula Nethehof

De uitvaartaula Nethehof brengt vele nieuwe mogelijkheden die kunnen bijdragen tot een intiem en waardig afscheid.

Met onze uitvaartaula breiden wij onze dienstverlening aanzienlijk uit.

Wij bieden alles op 1 locatie: het funerarium, de aula en de koffieruimte.

Het gebouw is rolstoelvriendelijk en volledig voorzien van klimatisatie.

Het Nethehof biedt meer dan 130 zitplaatsen. Bij grote aanwezigheid tijdens de plechtigheid kan er boven ook mee gevolgd worden op grote schermen wat er beneden gebeurt.

Wij respecteren alle geloofs-en levensovertuigingen. De dienst kan dan ook verschillende vormen aannemen en door diverse personen worden voorgegaan. Op basis van een open en vertrouwensvol gesprek wordt er samen met u gewerkt aan een persoonlijke uitvaartplechtigheid volgens uw wensen en overtuiging.

today, tomorrow and beyond.

Aula Nethehof

Elke uitvaart is uniek. Alles gebeurt naar wens van de nabestaanden. Inbreng van teksten, toespraken, symboliek en muziek zijn altijd mogelijk. Wij beschikken over de modernste muziekapperatuur en een uitgebreide muziekcollectie.

Ook eigen CD's, DVD's en mp3-bestanden kunnen aan ons bezorgd worden. Het brengen van eigen nummers met of zonder muziekinstrumenten behoort eveneens tot de mogelijkheden, alsook livemuziek.

Dankzij het projectiesysteem kunnen we foto's en beelden van de overledene tonen of zelfs Power Point presentatie's brengen die door vriend of familielid worden gemaakt. Ook is er mogelijkheid om de dienst volledig op te nemen op dvd.

today, tomorrow and beyond.

Foto's van Aula Nethehof

today, tomorrow and beyond.

Bekijk overlijdens

Bekijk onze overlijdens door te klikken op onderstaande knop.

Overlijdens Contacteer ons